Våra tjänster

För er som sköter den löpande bokföringen själv, kan vi bistå med, bokslut, årsredovisning och deklaration för både bolaget och delägarna.

Vi stöttar även företagarna i samband med företagsregistrering, kontakt med Skatteverket, bankkontakter, företagets organisation, rapportanalyser och skatterådgivning.

Vi utför uppdrag som likvidator, i samband med nedläggning av aktiebolag och ekonomiska föreningar.

Vi åtar oss revisionsuppdrag för bostadsrättsföreningar och andra ekonomiska föreningar.

Vi använder även Visma eEkonomi. Ett molnbaserat redovisningssystem, som både företagaren och redovisningskonsulten har tillgång till. Systemet innehåller, fakturering, leverantörer, löner och löpande bokföring.

Företagaren och redovisningskonsulten kommer överens om vem som sköter respektive moment. I detta system kan vi stötta företagaren i sitt arbete och fungera som controller och rådgivare.

Kontakta oss gärna och boka ett förutsättningslöst möte, där vi närmare kan presentera oss och vilka tjänster vi kan erbjuda dig som företagare. På detta möte ger vi även kostnadsfri rådgivning som kan vara till nytta för dig och ditt företag.

 

Medlem i SRF

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF, bildades 1936 och är den ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter i Sverige. SRF har idag ca 4.300 medlemmar verksamma över hela landet.

Läs PDF-broschyr

Företagsgruppen Sweden ABKanalvägen 15, 183 38 TÄBYTelefon 079-348 46 01